Välj en sida

Här kommer ett litet julklappstips med smak av både Per Morberg och Roy Fares till någon som gillar att hänga i köket och ha med sig bra utrustning.

Per Morberg är ju känd för att vara en kärv karl med bestämda åsikter i köket. Han har inte bara gjort sig ett namn som TV-kock på senare år utan även tagit fram en serie med köksprodukter. Skaffa hans rejäla skärbräda i massiv ek. Passar lika bra att hacka upp kött på som att ha som ostbricka. Storlek 30x20x2 cm

Roy Fares är prisbelönt konditor. Hans efternamn känner vi igen också igen från hans bröder Josef och Fares som gjort sig namn inom dataspelsutveckling och film. Vi får inte glömma Jan Fares heller, som spelade farsan i filmen Jalla Jalla. Hur som helst har Roy kommit med en uppsättning snygga verktyg till köket, här tipsar vi om hans slickepottslev mest för att det är en rolig produkt. Men annars gillar vi hans bunke mycket och så klart hans bok Sweet.

Som komplement kan ni addera en kvalitetskniv från Lord Nelson och ett bryne, att hålla den vass med, för att få ett komplett julklappspaket.

God jul!

Fler julklappsidéer?